Myphotoshopbrushes.com

Heheeh skulle egentligen ta tag i läxorna men att fastnade, nörd som jag är, vid photoshop när jag hittade en sida där man kan ladda ner olika typer av borstar. Alltså, roliga saker som man kan piffa upp sina bilder med! Som tex blixtrar, pratbubblor, färgsprätt, rök osv. Helt gratis är det också, så ni som har photoshop kan ju ta och checka: www.myphotoshopbrushes.com!
Nej alltså nunuuu ska jag slita mej härifrån och göra lite nytta, sen till avancia på streeeetdance! :D
.
Vet att denna bild är lite uttjatad hehe, men bara för att demonstera blixtrarna!

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

.
Bilden är tagen idag. Haha lyckades för första gången i världshistorien få min syster att ställa upp på en bild OCH ha på sig en glittrig lila klänning! Mot att hon fick halva plattan av min jordgubbs choklad då. Men det var det värt!
Nån liteliten kommentar kanske? :)

Raindrops keep falling

 

I'll be waiting in the shadowsMoldova

Hej!
Nu har min mamma köpt biljetter till Moldavien på sportlovet. Det ligger vid Rumänien och är ett av Europas fattigaste länder. Inget ställe man ska åka till om man vill ha värme, långa sandstränder och klart vatten, som jag längtar efter då, hehe. Men min morbror och hans familj där just nu eftersom hans fru jobbar där för tillfället, så vi ska alltså hälsa på dem. Blir skönt ändå att bara få komma till en ny plats och se nya saker. Och kameran ska såklart hänga med mej överallt!
Näe känner ett enomt behov av kladdkaka nu så tänker sätta igång att baka!
.
Min lille moldaviske kusin. :)

 

Solitude
Winter wonderland

 

Bon Iver - Re:stacks

 
 

RSS 2.0